OM REVIRAAD ApS

Hvem er vi?

Vi er en moderne og energisk revisions- og rådgivningsvirksomhed, hvor vi sætter en ære i at gøre tingene lidt bedre.

Hos Reviraad arbejder vi efter engagement, tryghed og nærhed. Vi laver ikke regnskaber anderledes end vores konkurrenter, og vi har heller ikke opfundet nye måder at lave moms på. Til gengæld har vi et dybere kendskab og en tættere kontakt til vores kunder, og det skaber nærhed og tryghed.

Den nære kontakt og dialog betyder, at vi konstant har fokus på vores kunder og på forhold, som kan have betydning for dem.

Hos Reviraad møder vi vores kunder i øjenhøjde. Vi differentierer os ikke kun rent prismæssigt, men også på den tid vi bruger på og sammen med dig som kunde. Vi mener, der skal være kvalitet i hver eneste time! Reviraad følger dig altid helt til dørs og ønsker, at du skal betragte os som en værdifuld samarbejdspartner, der har tiden, kompetencen og viljen til at gøre en positiv forskel for dig og din virksomheden. Med andre ord skal du opleve at få fuld valuta for pengene og gerne lidt mere til.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE MØDE

Vi arbejder som et enkeltforenet team med firmaer i hele København og giver vores kunder den højeste kvalitet rådgivning muligt.
KONTAKT OS