Få en fast dygtig bogholder
Brug tid på det du er god til

Økonomien i din virksomhed er vigtig – få styr på dit bogholderi

Bogføring tager ofte meget tid og giver unødige hovedpine for ejere af mindre firmaer. Det tager fokus fra forretningen og nedsætter produktiviteten, så indtjeningen og dermed overskuddet mindskes. Derfor kan Reviraad hjælpe dig som fast bogholder.

Det kan nemlig være svært at lade være med at tænke på, om fakturaerne nu også lever op til lovkravene, og hvornår der nu egentlig lige er frist for indberetninger til det offentlige. Med en bogholder tilknyttet din virksomhed, undgår du alle disse hovedpiner og kan have fuld fokus på at skabe vækst i din virksomhed. Vi arbejder fast som bogholder i Hvidovre og København.

Hvad kan en bogholder klare for dig?

Som din bogholder, hjælper vi dig og din virksomhed med løbende bogføring. Der er ingen opgave, som er for lille og ej heller for stor. For de kunder, som ikke har eller ønsker eget bogholderisystem, tilbyder vi at løse bogføringsopgaverne på vores økonomisystem. Vi klarer indtastning til bank, lønadministration, fakturering, debitorkontrol, kreditorkontrol, moms m.m. Kort sagt kan du få en totalløsning – fuldstændig som om du havde din egen bogholder ansat.

Bogføringen foregår på moderne bogføringssystemer, som tilpasses den enkelte virksomhed afhængig af virksomhedens behov. Virksomheden skal ikke betale for mere end man har brug for. Til gengæld kan vi tilbyde alt inden for bogføring, som kan lette dagligdagen i virksomheden.

Få et gratis og uforpligtende tilbud